Close

Freedom Fetish Party Post-Apocalyptic Edition

2021.04.24. 21:00

A legújabb hírekért kövesd Facebook oldalunkat:

Freedom Fetish Party - Post-Apocalyptic Edition

A Freedom Fetish Party kizárólag elővételes jeggyel látogatható! A helyszínen nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

 

Helyszíne:
Supersonic – Budapest, 1032, Fényes Adolf utca 28.

 

A Freedom Fetish Paradise-ba vezető Heaven’s Gate csak azok számára nyílik meg, akik a dresscode szerinti öltözetben próbálnak áthaladni rajta. A kapu szigorú őrzői nem megfelelő outfit esetén visszaküldenek a  külső bejárat és a Heaven’s Gate közti öltözőbe némi tanáccsal és egy második eséllyel, vagy határesetben testfestésre ítélnek.

 

A fétis paradicsomban rögtön a végtelen szabadság birodalmába érkezel, ahol felhőtlen buli vár rád, ha tiszteletben tartod a parti alapelveit.

Innen előre haladva azonban egyre mélyebbre merülhetsz ebben a különleges világban, és a darkok birodalmán át eljuthatsz a Sötét Vágyak Kapujához, amely éjfélkor tárul fel. Mögötte a magyar fétispartikon még sosem látott felnőtt játszóteret találsz, melyre speciális szabályok vonatkoznak.

 

Aki nem tartja be a parti szabályait, azt eltávolítjuk a helyszínről, és nem kap visszatérítést!

 

A FELNŐTT JÁTSZÓTÉR
az alábbi fő területekre lesz osztva. Mindegyik területhez több dungeon master tartozik (felismerhetők világító karkötőjükről), akik segítenek eligazodni ebben a birodalomban, és közbelépnek a szabályok be nem tartása esetén. A felelősség azonban mindig a tiéd azért, amit teszel!

 

Bondage Area: 

Minden olyan eszközt itt találsz, melynek elsődleges célja a mozgásban való korlátozás, és a kötözés művészete.

(Dungeon Masterek: Lily-Ann White és Carmin)

 

Spanking és Medical Area:

Itt különféle tematikus bútorok találhatók, de a személyes eszközöket (pl. korbács, lovaglópálca, paskoló, öv, nőgyógyászati vizsgáló eszközök, tenyér) neked kell magaddal hoznod. A helyszínen a bútorokon felül biztosítunk steril spray-t, gumikesztyűt, nádpálcát és óvszert.

(Dungeon Masterek: ÉliásMester és csapata)

 

Couples Area:
Ide kizárólag párok léphetnek be, hogy zavartalanul játszhassanak kettesben, vagy más párokkal. Ugyanakkor ez a rész további két területre oszlik: a Public Couples Area egy színpad, amely azok számára is látható, akik nem léphetnek be ide, és a Secret Couples Area, ami a színpadról megközelíthető zárt tér.

 

Érzékek Birodalma:

további info hamarosan…

(Vágykoordinátor: Hummel Zsolt Intimitás Gourmet)