Close

Dresscode

"Ha végigsétálnál benne egy kisváros főutcáján, garantáltan ujjal mutogatnának rád."

A Freedom Fetish egy olyan parti, ahol senki sem kívülálló szemlélődő. Itt mindenki hozzáadja a magáét a közösségi örömhöz azzal, hogy elhagyja a társadalom öltözködési sablonjait, és igazán megmutatja magát. Ez az ára annak, hogy beléphessen ebbe a világba: meg kell tennie ezt a lépést a konvencióktól való felszabadulás felé. Azért vesszük különösen szigorúan az utcai viseletet kizáró dresszkódot, hogy a partin egy másik univerzumban érezzétek magatokat, ahol mindenkinek át kellett lépnie ezeket a határokat ahhoz, hogy bejusson a végtelen szabadság birodalmába.

 

A rendezvény területére csak azok léphetnek be, akik betartják a dresscode előírásait, amit a parti bejáratánál ellenőrzünk. Nem jár visszatérítés annak, aki az öltözködési szabályokat nem tartja tiszteletben!

Milyen a dresscode szerinti öltözék?

Röviden: 

Olyan, hogy ha végigsétálnál benne egy kisváros főutcáján, garantáltan ujjal mutogatnának rád.

 

Hosszabban:
– Engedd szabadjára a fantáziádat, de jó kapaszkodó lehet, ha az alábbi tematikákon belül gondolkodsz: Fetish-Erotic, Fetish-BDSM, Fetish-Burlesque, Fetish-Goth, Egyenruha (kivéve hadászati), Fetish Glamour, Body Art, Fetish Animal, Cross-Dress, Medical, Fetish Steam-Punk, Barokk
– Előny, ha a következő anyagokat választod: Latex, lakk, bőr, műbőr, lycra, spandex, fém, műanyag, átlátszó, csipke.
– Az emberi bőrt is szépnek tartjuk, jöhetsz félmeztelenül vagy meztelenül is, különösen ha feldobod izgalmas kiegészítőkkel. De takarhatod is tetszőleges pontjaidat “black tape”, folyékony latex, testfesték vagy szexi fehérnemű segítségével.
– Választhatod különféle szerepjátékok öltözeteit is, pl. ápoló, diák(lány), prosti, rab(nő), macska, kutya, póni, playboy nyuszi.
– Ha mégis a klasszikus eleganciához ragaszkodsz, akkor kibúvóként szóba jöhet a black tie öltözék is. Sőt, elhagyhatod belőle az inget, vagy akár azzal együtt a szmokingot is: egy csokornyakkendő magában is szépen öltözteti a meztelen felsőtestet.
– Az arcodat takarhatod különféle maszkokkal, gázálarccal, velencei maszkkal, extrém sminkkel.

Kizáró ok a hétköznapi, utcai öltözék, biztosan nem jutsz be farmerben, terepmintás egyenruhában, sőt, lányoknál az utcai lycra cicanadrág is kevés.

 

Akinek nem elég extrém az öltözéke, annak a helyszínen ruha helyett UV-reagens testfestéket tudunk biztosítani.

 

A legegyszerűbb szexi ruhadarabból is lehet fétis öltözet egy kis fantáziával! A fetish dresscodenak való megfelelés NEM a pénzen múlik. Fillérekből létrehozhatók szexi és egyedi outfitek, ezekhez is találsz ötleteket lenti scrollozható galériánkban.

 


|