Close

A Freedom Fetish-t különböző bérelt helyszíneken rendezzük meg évente 3-4 alkalommal. Van azonban egy saját klubunk is, ahol hetente (nyáron két hetente) összejön a fétis közösség egy-egy fantasztikus bulira.

Különbségek és hasonlóságok

Miben más a Ministry of Freedom klub, mint a Freedom Fetish parti?

– A saját klubot kifejezetten fétis partikra hoztuk létre, arra alakítottuk ki, aminek számos előnye van, a különleges berendezéstől és állványzattól, a fétis öltözékben is kielégítő fűtésen át az öltöző-ruhatár-dresscode ellenőrzés megfelelő sorrendjéig. A Freedom Fetish-en alkalmazkodnunk kell a bérelt hely lehetőségeihez.
– A saját klubunkban a személyzet semmin sem lepődik meg, hisz maguk is a fétis közösség tagjai.
– A Ministry of Freedom kisebb, 189 főre van engedélye, ezért kell a Freedom Fetish 450-800 fős létszámához más helyszínt bérelnünk.
– A Ministry of Freedom-ban intimebb a hangulat, könnyebb ismerkedni, míg a Freedom Fetish inkább a határtalanul vad partizásról szól.
– A klubban az egyes eseményeknek saját tematikájuk van, jelentősen különböznek egymástól. Van, ami a kezdőknek szól, van, ami a haladóknak, van, ami zeneileg tér el a többitől, van, ami a dresscode-ban és vannak, amik szexuális érdeklődés, nemi idenditás vagy BDSM szerepek alapján lettek definiálva. De mindegyiken szívesen látunk mindenkit, hiszen minden játék opcionális, semmi sem kötelező.
– A klub Budapest belvárosában van, míg a Freedom Fetish számára megfelelő méretű helyet nem tudnánk a központban találni.
– A klub közönsége nagyobb arányban része a közösségnek, jobban figyelnek egymásra, mint ami a Freedom Fetish körülményei között lehetséges lenne. Ezért a Freedom Fetish-en külön stáb figyel a szabályok betartására, míg a klubban a közösség önvédelme – és a klubból való kitiltás lehetősége – tökéletesen garantálja a biztonságos közeget. 

– Míg a Freedom Fetish közönsége hajnali 5-ig úgy bulizik, mintha nem lenne másnap, addig a Ministry of Freedom eseményei kevésbé nyúlnak éjszakába, gyakori a daytime parti is, ahol frissebb energiákkal, józanabbul, a bioritmusunkhoz igazodva élhetjük meg akár hetente is a fétis partik örömeit. 

 

Miben hasonlít a Ministry of Freedom klub a Freedom Fetish partikra?

– Mindegyik buli szabad szellemű fétis party, ahol megélhetsz olyan vágyakat is, amiket máshol nem.

– A partik alap szabályai megegyeznek, mindenütt nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos közeg megteremtésére, a kéretlen érintés és a fotózás tilalmára, hogy igazán szabadnak érezhessétek magatokat.
– Minden bulinkra csak a dresscode-nak megfelelő öltözékben lehet bejutni.
– A kinky bútorok között is van átfedés, mert a Freedom Fetish-re részben a klubból visszük át azokat.

– Egyik bulira sincs helyszíni jegyárusítás utcáról beeső vendégeknek: mindig előre kell jegyet regisztrálni.
– Minden bulinkon elfogadó közegre számíthatsz, és tőled is elvárjuk, hogy kerüld a shaming minden formáját.
– Minden bulinkon elfogadott a nyílt szexualitás (legfeljebb ennek mértéke különbözik a tematikáktól függően)
– Minden bulinkon olyan szabadságot élhetsz meg, ami a kinti társadalomban elképzelhetetlen lenne.